Interparts Computer Products B.V. - Compleet MKB ICT beheer, Wyse Thin Clients

Welkomspagina arrow Diensten
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size
Diensten

Systeem en Netwerkbeheer

Interparts biedt u een goede oplossing om het systeembeheer van u over te nemen. Hierdoor word het investeren in duur ICT personeel teruggebracht. Vraag naar de diverse mogelijkheden voor onderhoudscontracten.

Beheer op afstand

Het netwerk moet optimaal functioneren om de communicatie binnen en buiten uw organisatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wanneer een gebruiker een probleem heeft met zijn of haar werkstation, kan Interparts een beveiligde verbinding opbouwen met het desbetreffende werkstation en zal er interactie kunnen plaats vinden tussen de gebruiker en Interparts. Ditzelfde geldt als de configuratie van uw server aangepast dient te worden. Wanneer uw server niet naar behoren functioneert, zullen wij op uw server inloggen om u van dienst te zijn.

Backup en herstel

Recente rapporten tonen dat bedrijven steeds afhankelijker worden van het functioneren van hun ICT systemen. Verlies van data of functionaliteit door brand, inbraak of gebruikersfouten leveren vaak enorme schadeposten op.

Bij Interparts kunt u terecht voor al uw backup & herstel van data, software en systemen. Deze dienst leveren wij als service op een bepaald product of als onderdeel van de uitbesteding van het ICT proces.

Interparts beschikt over servers voor verschillende applicaties als fall back site, website hosting en assistentie bij data backup- en herstel.

Telewerken / thuiswerken

De roep naar flexibele werkplekken wordt steeds groter. Enerzijds door de drukte op de weg, anderzijds door de veranderende arbeidsprocessen.
Interparts kan u hierbij behulpzaam zijn met de nieuwste technologieën die het thuiswerken tegen lage kosten mogelijk maken.

Opleiding en training

Interparts levert dagelijks nieuwe ICT oplossingen. Wij realiseren ons dan ook terdege dat onze oplossingen nooit op zich zelf staan. Daarom verzorgen wij voor vele van onze klanten trainingen.

Interparts verzorgt de opleiding en training van uw medewerkers. Dit betreft zowel uw trainingsbehoeften voor bestaande systemen en voor nieuw gerealiseerde oplossingen.

U kunt hierbij ook denken aan een bedrijfsgerichte training voor bv Word, Excel en Windows. Afhankelijk van uw wensen wordt deze training bij u in uw eigen bedrijf of op een externe locatie georganiseerd.

Hosting service

Interparts realiseert uw complete webhosting, domeinregistratie en e-mail afhandeling voor uw bedrijf al vanaf € 8,= excl. BTW per maand. Dat zijn fikse besparingen op uw kosten !
Kijk op onze site voor alle mogelijkheden.

Consultancy

Interparts is gespecialiseerd in trajecten voor de totale informatievoorziening; van ontwerp tot implementatie van systemen in de organisatie incl. training van medewerkers.
Wij zijn in staat een deskundig advies af te leveren, gekoppeld aan een door ICT vormgegeven oplossing.

Detachering

Interparts detacheert ook ICT specialisten voor korte of langere termijn. Informeer bij ons naar de mogelijkheden !

Maatwerksoftware

Juist daar waar standaard pakketten het vaak af laten weten, ontwikkelt Interparts maatwerk software die uw bedrijfsvoering precies zo ondersteunen als u dat wilt.

Helpdesk

De helpdesk is het ingangspunt van Interparts en daarmee het aanvangsmoment van onze dienstverlening. Waarbij onze medewerkers uw medewerkers daadkrachtig en direct met hun incidenten (verstoringen, vragen) kunnen helpen.
Onze helpdeskmedewerkers beschikken over kennis van de meest voorkomende apparatuur en programmatuur bij onze klanten.
De standaard kantoortijden van onze helpdesk zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Welke voordelen levert u dit voor u als klant op?

 • U krijgt altijd een up to date advies
 • Interparts heeft een pro-actief ICT beheer
 • Interparts beschikt over ruime ervaring
 • Door deze combinatie zal de kwaliteit van uw automatisering en het rendement van uw bedrijfsvoering verbeteren, waardoor u kosten bespaart.
 • Hard- en software leveringen

  Als business partner van grote merken, zoals HP - OKI - Cisco - Microsoft - Toshiba - IBM - Acer - Philips - Wyse – 3Com - Citrix - Ultrabac en Turbosoft geven wij uw hard- en software wensen vorm.
  Dit uiteraard toegesneden op uw specifieke toepassingen. Geen nodeloze investeringen, maar wel die apparatuur en standaard kantoor software die u nodig heeft voor uw bedrijfstoepassingen.
  Graag inventariseren wij uw wensen en vertalen dit in een aanbieding die bij u past.
  • Algemeen  ( 1 items )
   Algemene Interparts Diensten