Interparts Computer Products B.V. - Compleet MKB ICT beheer, Wyse Thin Clients

Acer Producten Afdrukken

Acer

Desktop

De Veriton is ontworpen als een krachtige, tool-less small-form-factor desktop. Voorzien van de nieuwste technologie zoals de laatste Intel processors en DDRII RAM geheugen, biedt de deze nieuwe Veriton beheerbaarheid en efficiency. De geïntegreerde eManager software en de nieuwe versie van LANScope maken de Veriton een desktop oplossing die productiviteit en data beveiliging garandeert met een hoog betrouwbaarheidsniveau.

Server

Flexibel systeemontwerp stellen u in staat om de Acer servers budgetafhankelijk te configureren. Intel™ Pentium™ 4 processor met ondersteuning voor de Dual Core processing technologie, verbeteren de prestaties van deze server aanzienlijk. DDR II ECC memory en SATA RAID opslag bieden betaalbare prestaties en data bescherming. Deze uitzonderlijke prijs- en prestatieverhouding bieden de Acer Altos Solution partner community de mogelijkheid om Server features voor het MBK te leveren tegen Desktop prijzen.
 

Laptop

De TravelMate is volledig ontworpen op basis van Acers ambitie om de balans te optimaliseren tussen uitstekend presterende ultradraagbaarheid en superieure efficiency, door de ultieme lichtgewicht notebook te creëren voor bijzonder mobiele professionals en dynamische bedrijven.
 
< Vorige   Volgende >