Interparts Computer Products B.V. - Compleet MKB ICT beheer, Wyse Thin Clients

Welkomspagina arrow Nieuwsbrieven arrow Interparts levert glasvezel op de Vennestraat in Lisse
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Interparts levert glasvezel op de Vennestraat in Lisse Afdrukken

Interparts krijgt zelf meerdere glasvezel aansluitingen op locatie!

Tevens gaan we dit ook aanbieden aan andere bedrijven. De volledige verzorging van de aansluiting van glasvezel in het bedrijfspand, alsmede aansluiting op het netwerk, zodat direct merkbaar sneller internet en/of servergebruik gebruikt kan worden.

Interparts heeft een eigen RIPE IP range waardoor de veiligheid van IP blokken altijd is gegarandeerd en kunnen we complete afgeschermde locaties in binnen en buitenland aan elkaar koppelen.

Aanvullend op de vragen van diverse klanten van Interparts is betrouwbaar en snel internet een veel besproken onderwerp. Daarom hebben wij besloten dit te gaan faciliteren in Lisse en later in Sassenheim en Hillegom + daarbuiten.

Interparts is een ICT bedrijf dat al meer dan 24 jaar is gevestigd in Lisse. Interparts levert diverse ICT diensten aan vooral MKB bedrijven in de Duin- en Bollenstreek en omstreken. De diensten bestaan uit het leveren van computer/server systemen, systeembeheer, optimaliseren van ICT vraagstukken, maar ook internet diensten, volledige online werkplek + beheer en dedicated server hosting.

Kijk ook een op www.interpartsonline.nl !

 
Volgende >