Interparts Computer Products B.V. - Compleet MKB ICT beheer, Wyse Thin Clients

Welkomspagina arrow Hosting
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Hosting

Hosting
Bij ons bent U aan het juiste adres voor Web en Dedicated hosting in de breedste zin van het woord.

Kleine maar ook grotere website's met ruim voldoende schijfruimte en maandelijkse bandbreedte voor een prijs die ver beneden de marktprijs ligt. Waarom bieden wij dit op deze manier aan? Eenvoudig doordat er steeds meer vraag is naar kwalitatieve webhosting voor een schappelijke prijs, zonder dat U als klant hiervoor teveel betaalt. Kennis in combinatie met een uitmuntend netwerk, router en server componenten maken het een platform dat stabiel is en waarop U door kan bouwen.

Onze servers, switches, en routers worden 24/7 gemonitoord zodat U niet voor verrassingen kan komen te staan en er een zeer hoge uptime gegarandeerd kan worden. Wij maken uitsluitend gebruik van SUN Cobalt RAQ servers en van het server besturingsysteem CentOS.

Klik hier om door te gaan naar onze hosting-website

 

Over Interparts en Icpcore.

Icpcore is de hosting divisie van de Interparts Computer Products groep.
De oorsprong is ontstaan vanuit de vele vragen van onze klanten omtrent (web) hosting diensten.
Vanaf begin 2004 zijn wij nu geheel online met een nieuwe dienst "Icpcore", aansluitend om het huidige concept "the solutions people" nog beter te kunnen ondersteunen en een totaal dienst aan de klant te kunnen bieden.Hierbij kan webhosting, dedicated server(s), colocatie maar ook online-backup of VPN diensten bij ons afgenomen worden in ons datacentrum. Voor meer informatie omtrent onze diensten, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze core-business is het ontwerpen, opbouwen en onderhouden van complete netwerken binnen het MKB segment, maar ook het leveren van alle benodigde onderdelen zoals complete server`s, routers`s, switches enz enz. Kortom, alles ligt in ons eigen beheer, zowel de apparatuur als de diensten.
 

Interparts en Icpcore  =  the solutions people !!!

 

 

 

 

Interparts Computer Products

 

 

 

 

 

Icpcore Hosting