Interparts Computer Products B.V. - Compleet MKB ICT beheer, Wyse Thin Clients

HP Producten Afdrukken

HP

Desktop

HP levert een grote verscheidenheid aan workstations , van mobiel tot deskside en van desktop tot rekmodel. Hiermee levert HP topprestaties voor door ISV gecertificeerde toepassingen, biedt HP de beste uitbreidbaarheid in de bedrijfstak en wordt er ruimschoots voldaan aan al uw behoeften bij het ontwerpen en analyseren. HP Workstations zijn speciaal ontwikkeld voor vernieuwers en bieden tegen extreem voordelige prijzen de extra's die veeleisende computergebruikers nodig hebben.

Server

De HP ProLiant server vormt de ideale eerste stap naar een netwerkgebaseerde serveroplossing, of de basis van het moderniseren en uitbreiden van een bestaand servernetwerk.

HP BladeSystems maken de integratie van omgevingen met meerdere servers tot kinderspel en helpen IT-bewuste bedrijven efficiënt te werken, flexibel te groeien en kosten effectief te beheren.
 

Laptop

Een serie complete oplossingen die voldoen aan alle zakelijke vereisten. Iedereen wordt productiever met deze intelligent ontworpen notebookcomputers die de optimale combinatie van prestaties en mobiliteit bieden.
 
< Vorige   Volgende >